#afscheidsfotografie

Een kindje zo klein, Het verdriet zo groot
25 juli 2017
Frits & Friends Themasessiedag
30 juli 2017

#afscheidsfotografie

#afscheidsfotografie.. een tak van fotografie die ontzettend zwaar is, maar o zo waardevol kan zijn.

3 dagen radiostilte, ik had het even nodig, maar we gaan nu weer door, want er staan nog een heleboel leuke en vreugdevolle shoots klaar om te worden bewerkt. Lieve kleine Ryan, al heb ik je niet ontmoet.. vergeten zal ik je nooit!

Hieronder een korte blog:
————————————-
Toen mij werd gevraagd of ik dit wilde doen moest ik echt even nadenken. Ik ben een echt emomuts, zo’n typische vrouw die bij echt elk verdrietig tvmoment al zit te snikken op de bank. Maar ik besef me al te goed hoe belangrijk zulke foto’s kunnen zijn bij de verwerking, dus met een rotsblok in mn maag en mijn hart in mijn keel pakte ik mijn spulletjes dinsdagochtend bij elkaar.. en weer kon ik alleen maar denken; ‘wat had ik nu toch graag gewoon die geplande newbornreportage van je willen maken lieve Ryan!’

De uitvaart was bijzonder en mooi. De opkomst was groot en je zag dat het de familie goed deed. Er werden ballonnen opgelaten, knuffels uitgedeeld en tranen vloeiden. De dienst was prachtig! Een bloemenzee om een veel te klein kistje.. je had nog zoveel langer hier op aarde horen te blijven te midden van je familie lief klein knulletje! De ouders die het kistje naar binnen droegen, de tante die het woord nam en Tygo, de grote broer van 3, die heerlijk met de ballonnen aan het spelen was rond zijn kleine broertje. De oma’s en opa’s.. je ziet het verdriet en toch ook de kracht om er te zijn voor hun kinderen. Het breekt je hart..

Na het afscheid, de laatste foto’s en de condoleance stapte ik in mijn auto om terug te gaan naar mijn gezin met het besef dat iedere dag die je word gegeven een dag is die je bewust moet beleven.

Anita, Jeffrey, Tygo
Familie en vrienden
enorm veel kracht en sterkte toegewenst in deze moeilijke periode en met de verwerking van dit enorm grote verlies.