Laten we kennismaken

FOTOGRAFIE IS PASSIE

baby's, kinderen, volwassen, huisdieren, bedrijven of feestjes; in alles vind ik mijn passie terug. Als de klant heeft genoten van de sfeer tijdens de shoot, vol verwachting naar het resultaat uitkijkt en positief verrast wordt.. Daar haal ik mijn voldoening uit!

SCYEDAM

Scyedam is de vroegere naam van Schiedam. Als trotse schiedammer en met alle mooie plekjes die de stad op fotografisch gebied te bieden heeft was het voor ons een logische naam en locatie voor ons bedrijf. De parken, de industrie, plekjes die vol geschiedenis zitten en het stadse wat geweldige foto's oplevert. Dat is Scyedam nu!

ONZE STUDIO

Onze studioruimte bevind zich aan de winkel. Een prachtige ruimte waar je op je mooist op de foto gezet word, een kop koffie aan de tafel kunt drinken en direct onze fotoproducten kunt bekijken! Er is een ruime keuze uit achtergronden en aankleding naar wens te gebruiken! Kies jij voor een strakke witte achtergrond of een compleet versierde setting? Wij zorgen voor de juiste sfeer!

DE WINKEL

Naast een album, foto’s op usb en losse afdrukken zijn er natuurlijk nog veel meer opties.. Bestel een canvas, foto op hout, dibond wanddecoratie of een van de andere prachtige producten! Of wil je graag een origineel cadeau? Een sieraad met de foto’s van dierbaren, een minialbum of harmonicaboekje, bedrukt tshirt, een cadeaubon voor een fotoreportage.. dit en nog veel meer bij ons te vinden!