Laten we kennismaken

Stephanie Elisabeth

0107856409


Ik ben Stephanie, een gepassioneerde fotografe en een echte duizendpoot. Ik vind alles leuk en vind het dan ook moeilijk om mij te specialiseren in een specifieke fototechniek. Een echt mensen mens, ik probeer dat ook altijd de mens zelf op de foto te zetten en niet iemand die poseert als haar of zijn ideale model. Als je mij dan toch in een specialisatie hokje wil duwen kom ik toch meer bij de lieve kant van portret, glamour en life shoots uit. Ik kan helemaal opgaan in een mooie zwangerschapshoot of het perfecte moment willen vastleggen bij een geboorte.
Make memories and let them last forever. Capture it.
 

Tom de Ronde

0107856409


Mijn naam is Tom en samen met stephanie run ik Scyedam. Ik ben de kracht achter de schermen en mag daarnaast ook regelmatig mooie reportages maken op locatie. Bedrijfsfotografie is mijn specialiteit samen met groepen en huisdieren. Naast fotografie is reizen een grote passie, deze combineer ik dan ook zo vaak als ik kan. Mijn beelden van over de hele wereld zijn tevens te koop in de winkel.
Een foto zegt vaak meer dan een 1000 woorden.
FOTOGRAFIE IS PASSIE

baby's, kinderen, volwassen, huisdieren, bedrijven of feestjes; in alles vind ik mijn passie terug. Als de klant heeft genoten van de sfeer tijdens de shoot, vol verwachting naar het resultaat uitkijkt en positief verrast wordt.. Daar haal ik mijn voldoening uit!

SCYEDAM

Scyedam is de vroegere naam van Schiedam. Als trotse schiedammer en met alle mooie plekjes die de stad op fotografisch gebied te bieden heeft was het voor ons een logische naam en locatie voor ons bedrijf. De parken, de industrie, plekjes die vol geschiedenis zitten en het stadse wat geweldige foto's oplevert. Dat is Scyedam nu!

ONZE STUDIO

Onze studioruimte bevind zich aan de winkel. Een prachtige ruimte waar je op je mooist op de foto gezet word, een kop koffie aan de tafel kunt drinken en direct onze fotoproducten kunt bekijken! Er is een ruime keuze uit achtergronden en aankleding naar wens te gebruiken! Kies jij voor een strakke witte achtergrond of een compleet versierde setting? Wij zorgen voor de juiste sfeer!

DE WINKEL

Naast een album, foto’s op usb en losse afdrukken zijn er natuurlijk nog veel meer opties.. Bestel een canvas, foto op hout, dibond wanddecoratie of een van de andere prachtige producten! Of wil je graag een origineel cadeau? Een sieraad met de foto’s van dierbaren, een minialbum of harmonicaboekje, bedrukt tshirt, een cadeaubon voor een fotoreportage.. dit en nog veel meer bij ons te vinden!