Fotoshoot in Corona-tijd

Welke invloed hebben de maatregelen op jou fotoshoot? Hier vind je alle informatie! 

Veiligheid voorop!
Je kunt gewoon een shoot boeken! In deze corona-tijd is er gelukkig nog van alles mogelijk, maar wij houden ons wel aan de adviezen van het RIVM en richtlijnen van beroepsorganisatie DuPho.

Met de extra maatregelen zorgen we er samen voor dat we veilig een mooie herinnering kunnen maken! 

 • Wij boeken 1 studioshoot per dag in. Dit betekend dat we sneller vol zitten. Boek dus op tijd.
 • Wij fotograferen alleen gezinnen van 1 huishouden samen. Kinderen uit aparte gezinnen mogen wel samen. Het is niet mogelijk om mensen uit een ander huishouden mee te nemen naar jullie fotoshoot.
 • We schudden geen handen. Blijft heel gek, maar voorlopig krijg je van ons een vriendelijke zwaaihand in plaats van een handdruk.
 • We houden 1,5 meter afstand. Waar ikzelf of mijn assistente normaliter helpen met kleding en haar goed doen ed., vragen wij nu de partner deze taken over te nemen. (Deze regel is niet mogelijk bij newbornshoots, deze vallen onder contactberoepen en mogen wel doorgaan. Als fotograaf is het niet mogelijk om geen 1,5 meter afstand te houden bij het veilig positioneren van de baby tijdens de gezinsfoto’s.)
 • We werken met een mondkapje. Jullie als klant hoeven hier niet om te denken. Verder zorgen we voor voldoende ventilatie van de studio, desinfecteren we de studio na iedere fotoshoot en hebben we altijd handgel staan! 

  Verkoudheidsklachten of koorts?  Blijf thuis!
  Heeft iemand van jouw gezin klachten die passend zijn voor bij het Corona-virus, dan verzetten we de shoot en kiezen we in overleg een nieuwe datum.

  Wij werken ook enkel als wij en ons gezin klachtenvrij zijn.  Heb je toch nog twijfel of vragen?

  Stel ze en ik neem jullie zorgen graag weg!