Mijn eerste vechtertje

Trias brandblussers
18 november 2016
nog 2 plekjes voor de kerstshoot
18 november 2016

Mijn eerste vechtertje

Gisteren heb ik voor de allereerste keer in mijn leven een vechtertje gezien in een couveuse en mocht ik nog meer kleine bikkeltjes op de foto zetten tijdens de wereld prematuurdag. Ik ben er nogsteeds van onder de indruk! Er zullen verder weinig tot geen foto’s gedeeld worden op facebook, dus met extra trots plaats ik deze foto!

Kennen jullie de stichting Earlybirds en stichting Still ? Fotografen maken op vrijwillige basis een reportage wanneer ouders contact opnemen met desbetreffende stichting. Toen ik begon met fotograferen stelde ik mijzelf doelen. Ik droomde niet van een groot succesvol bedrijf, mijn ultieme droom is fotograferen voor deze stichtingen en dit komt steeds binnen mijn bereik. <3