Informatiepagina Cakesmash in de studio

Informatiepagina newbornreportage bij jullie thuis
7 maart 2021
Informatiepagina fotoshoot in de studio
7 maart 2021

Informatiepagina Cakesmash in de studio

jungle 1

Tijd voor een feestje. Samen maken we een onvergetelijke herinnering als ‘afsluiting’ van dat eerste mooie, bijzondere jaar van jou kleintje!

De studio:

Onze studio is klein, maar fijn! Het bevindt zich op de Groenelaan nummer 61 in Schiedam, op de begane grond met een klein opstapje naar de studioruimte. We zorgen voor een aangename temperatuur in de studio en maken in ontspannen sfeer de mooiste foto’s om deze mijlpaal voor jullie vast te leggen! Het is gratis parkeren voor de deur of met bus 54 te bereiken.

Onze werkwijze:

Kindjes zijn de baas hier in de studio, tot zekere hoogte natuurlijk ;). Hoe een shoot verloopt is geheel afhankelijk van hoe het kindje zich voelt. Geduld heb ik in overvloed en op speelse wijze lukt het altijd wel om ze op hun gemak te laten voelen waardoor we de leukste plaatjes kunnen schieten!  Het is niet toegestaan om met de telefoon mee te fotograferen. Even een kort filmpje maken mag natuurlijk wel.

Kledingadvies:

Wij hebben geen kleding voor kindjes in de studio. Het is wel mogelijk om een bedrukt shirt te bestellen. Denk vooraf goed na welke sfeer je wilt. Pinterest kan goed helpen met het adviseren van kledingcombinaties. Weet je het echt niet, pak dan wat verschillende setjes in en dan kijken we samen in de studio even wat het ‘leukst’ matcht!

Pak het in!:

Neem genoeg billendoekjes mee! Een plastic tasje voor de vieze kleding is handig. Grote kans dat je zelf niet schoon naar huis gaat, houd hier rekening mee. Heb je het thema pakket? Vergeet geen handdoek mee te nemen! Heb je zelf versiering die je wilt gebruiken, geef dit vooraf even aan.