infopagina kerstminishoots

Informatiepagina fotoshoot op een buitenlocatie
7 maart 2021
Beschermd: .pd 2023-08-19 Eveline
24 augustus 2023

infopagina kerstminishoots

The best time of the year.. It’s time for christmas!

 

De studio:

Onze studio is klein, maar fijn! Het bevindt zich op de Groenelaan nummer 61 in Schiedam, op de begane grond met een klein opstapje naar de studioruimte. We zorgen voor een aangename temperatuur in de studio, kunnen tussendoor even pauzeren voor een glas water of sap, nemen de tijd die nodig is en maken in ontspannen sfeer de mooiste foto’s  voor jullie te maken! Er worden foto’s gemaakt in verschillende samenstellingen naar wens. Het is gratis parkeren voor de deur of met bus 54 te bereiken.

Onze werkwijze:

Kindjes zijn de baas hier in de studio, tot zekere hoogte natuurlijk ;). Hoe een shoot verloopt is geheel afhankelijk van hoe het kindje zich voelt. Geduld heb ik in overvloed en op speelse wijze lukt het altijd wel om ze op hun gemak te laten voelen waardoor we de leukste plaatjes kunnen schieten!  Het is niet toegestaan om met de telefoon mee te fotograferen. Even een kort filmpje maken mag natuurlijk wel.

De minishoot:

Een shoot duurt maximaal 15 minuutjes. Zorg dat je er op tijd bent! Er staat een setting klaar en er kunnen verschillende spulletjes gebruikt worden. Er worden tussen de 8 – 25 foto’s gemaakt voor in de galerij. Hiervan krijg je het linkje binnen een week na de shoot.

De setting van 2021:

Keukensetting: houten keuken met groene/gouden/witte aankleding, oliebollen, deeg, koekjes
Bedsetting: wit met natuurlijke en rode accessoires, koekjes, boek,dekens en kussens
Woonkamersetting: warme tinten, houten en rode accessoires
Sneeuwsetting: wit/blauw, nepsneeuw, slee
Digitale setting: Visite door het raam of in de slee

Kleding:

Ons beste advies is; Trek iets aan waarin je je goed voelt!  Denk wel vooraf goed na welke sfeer je wilt. Pinterest kan goed helpen met het adviseren van kledingcombinaties. Weet je het echt niet, dan is iets lichts en iets donkers meenemen altijd goed!

Pak het in!:

Een peuter of kleuter die mee op de foto gaat? Geduld heb ik genoeg! Handig is om iets mee te nemen waarmee je je kleintje soms nog wel eens mee kunt ‘omkopen’, mocht het nodig zijn.