Samen niet alleen

themasessiedag Paarden/boerderij shoot
20 september 2017
Soms is er zo veel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen
5 oktober 2017

Samen niet alleen

Fotograaf is eigenlijk maar een ‘eenzaam’ beroep.. je runt in je eentje je eigen bedrijfje en zit daarbij veel achter de computer. Ik ben dan ook superblij met het clubje concullega’s die ik inmiddels om mij heen heb! Dat maakt het werk zoveel leuker!

Vandeweek ben ik met fotografe Lucienne naar een locatie gegaan die zij al kon en die ik graag wilde gebruiken voor aankomende dierendagshoots.. Hoe lief dat zij dit pareltje wilde delen met mij, zo lief!! Met een aantal proefmodellen de testshoot gedaan en daar heb ik oa deze prachtige foto van Kees gemaakt ? Aankomende 5 Oktober zullen de dierendagminishoots in het ‘bos’ in Schiedam Noord plaatsvinden en mocht de school van je kids meedoen aan de landelijke staking.. ook die zijn welkom!