Informatiepagina Zwangerschapsreportage outdoor

Informatiepagina Zwangerschapsreportage in de studio
7 maart 2021
Informatiepagina newbornreportage bij jullie thuis
7 maart 2021

Informatiepagina Zwangerschapsreportage outdoor

Het blijft een wonder, zo’n kleintje in je buik. Geniet van deze periode, het is zo bijzonder!

Onze werkwijze:

Ongedwongen, lekker als jezelf, op de foto. Een fotoshoot op een mooie buitenlocatie is hiervoor ideaal! Geef je foto extra karakter door te kiezen voor een reportage outdoor! De seizoenen vormen elk een eigen en prachtig decor. Kies je voor een groene omgeving, een park of bos? Of voor het strand, in de duinen of met een zonsondergang? Een stoere achtergrond, industrieel? Of heb je zelf een erg gave locatie in gedachten? De keuze is aan jullie!

Kleding:

Wij stellen onze speciale jurken ter beschikking tijdens de shoot. Wil je graag in je eigen kleding? Geen probleem! Denk wel vooraf goed na welke sfeer je wilt. Pinterest kan goed helpen met het adviseren van kledingcombinaties. Tip; neem slipper of gemakkelijk schoenen mee, we lopen altijd een rondje tijdens het maken van de foto’s.

Pak het in!:

Neem gerust zelf wat echofoto’s en schoentjes mee om de foto’s nog wat persoonlijker te maken! Een peuter of kleuter die mee op de foto gaat? Geduld heb ik genoeg! Handig is om iets mee te nemen waarmee je je kleintje soms nog wel een mee kunt ‘omkopen’, mocht het nodig zijn.

Het weer:

In Nederland weet je nooit wat je kunt verwachten. Wees niet teleurgesteld als de zon niet schijnt, zonder de zon kunnen we nog steeds mooie resultaten leveren. Wanneer het regent, zullen we de shoot moeten verzetten naar een nieuwe datum.