Informatiepagina Zwangerschapsreportage in de studio

Informatiepagina Zwangerschapsreportage outdoor
7 maart 2021

Informatiepagina Zwangerschapsreportage in de studio

Het blijft een wonder, zo’n kleintje in je buik. Geniet van deze periode, het is zo bijzonder!

De studio:

Onze studio is klein, maar fijn! Het bevindt zich op de Groenelaan nummer 61 in Schiedam, op de begane grond met een klein opstapje naar de studioruimte. We zorgen voor een aangename temperatuur in de studio, kunnen tussendoor even pauzeren voor een glas water of sap, nemen de tijd die nodig is en maken in ontspannen sfeer de mooiste foto’s om deze periode voor jullie vast te leggen! Er worden foto’s gemaakt van de zwangere mama alleen, evenals met partner en wanneer aanwezig de aanstaande grote broer(s)/zus(sen). Het is gratis parkeren voor de deur of met bus 54 te bereiken.

Kleding:

Wij stellen onze speciale jurken ter beschikking tijdens de shoot. Wil je graag in je eigen kleding? Geen probleem! Denk wel vooraf goed na welke sfeer je wilt. Pinterest kan goed helpen met het adviseren van kledingcombinaties. Weet je het echt niet, dan is iets lichts en iets donkers meenemen altijd goed! Tip; Zorg dat je zowel een witte als zwarte bh bij je hebt.

Pak het in!:

Neem gerust zelf wat echofoto’s en schoentjes mee om de foto’s nog wat persoonlijker te maken! Een peuter of kleuter die mee op de foto gaat? Geduld heb ik genoeg! Handig is om wat speelgoed mee te nemen en iets waarmee je je kleintje soms nog wel een mee kunt ‘omkopen’, mocht het nodig zijn.